Werken bij Giant Security

Word jij onze nieuwe collega?

Wij zijn gespecialiseerd in elektronische beveiliging, bouwkundige beveiliging en beheer van brand- en ontruimingsinstallatie. Dagelijks verzorgen wij met 50 enthousiaste collega’s totaaloplossingen voor een veilige woon- en werkomgeving. Veelal werk in de regio, bij mooie klanten in o.a. industrie, utiliteit, gezondheidszorg en diverse MKB-bedrijven vaak met de nieuwste technologieën.

Een leuke informele werksfeer, uitdagende projecten bij interessante opdrachtgevers en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen is slechts een kleine greep van wat je krijgt voor je inzet. Techniek voor én door de mens is ons motto.

Onderdeel van Klaver Giant Groep

Giant Security B.V. is onderdeel van Klaver Giant Groep. Klaver Giant Groep is een sterk gespecialiseerde en betrokken technische bedrijvengroep in Noord-Holland. Gespecialiseerd technische oplossingen in elektrotechniek, klimaattechniek, beveiliging, datatechniek, ICT,  infratechniek, zonne-energie en gebouwautomatisering. Bijna 400 collega’s klinkt als een grote groep, maar door onze bedrijfsstructuur hebben we wel degelijk oog voor jou als individu.

Zoek jij uitdaging en plezier in je werk, met opleidingsmogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen en door te groeien naar een hoger niveau?
Bekijk onze vacatures en solliciteer. Hopelijk zien we je snel!

Ontmoet je toekomstige collega’s

Sta jij hier binnenkort ook tussen?

Uitdaging en plezier!

Starten bij ons betekent werken met uitdaging en plezier. Laat zien wat je kan, en laat ons horen wat je wilt.

CONTACT OPNEMEN