Toegangscontrole systemen

Optimale beschikbaarheid van uw installaties

De markt neemt op dit moment een enorme vlucht op het gebied van elektronische sluitsystemen. Een toegangscontrolesysteem maakt het betreden van uw pand gemakkelijker en houdt ongewenste bezoekers buiten. Systemen zijn overal te beheren via een mobiele app, tablet of web-based software. U kunt uw smartphone als updatepunt gebruiken of zelfs als sleutel. Er zijn diverse integraties mogelijk met uw huidige bedrijfssystemen. Databasesynchronisaties, koppelingen met uw tijdsregistratie en exporteren van logbestanden.

Koppelingen met overige beveiligingsinstallaties maakt veel handige toepassingen mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld via uw intercom of camerasysteem op uw smartphone kijken wie er voor de deur staat. Vervolgens kunt u via een app uw deur (op afstand) ontgrendelen.

Ook is het mogelijk toegang te weigeren bij een ingeschakeld alarmsysteem en het alarm juist uit te schakelen bij entree van sleutelhouders. Vluchtdeuren kunnen bij brand worden open gestuurd.

Integratie van uw beveiligingsinstallaties in een security management systeem waarmee alle installaties worden gemonitord en beheert behoort tevens tot de mogelijkheden.

Wij hebben onder andere ervaring met:

  • kantoren, bedrijfspanden, winkels, hotels
  • scholen, zorginstellingen, (academische) ziekenhuizen
  • woningen, villa’s en appartementencomplexen
  • defensie, overheid
  • datacentra en serverruimten

De technologie biedt steeds meer mogelijkheden en comfort terwijl het beheer eenvoudiger en goedkoper wordt. Werk voor specialisten met kennis van elektronica en ICT.

SALTO

Giant Security is A-partner van SALTO. Wij leveren en installeren SALTO sloten. Wilt u weten wat dit voor u kan betekenen?

CONTACT OPNEMEN