Over Giant Security

Gecertificeerd technisch beveiligingsbedrijf

Giant Security B.V. is gespecialiseerd in elektronische beveiliging, bouwkundige beveiliging en beheer van uw brand- en ontruimingsinstallatie. Wij verzorgen totaaloplossingen voor een veilige woon- en werkomgeving.

U krijgt een goede installatie en een uitstekende service van een de grotere bedrijven in dit vakgebied. Giant Security beschikt over alle van toepassing zijnde erkenningen van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV). Dit geeft u de zekerheid dat uw beveiligingsinstallateur en de geleverde systemen aan de eisen en normen voldoen. U kunt rekenen op een uitstekende service, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Als er een keer een storing is, dan helpen wij u direct. Een prettig idee!

Onderdeel van Klaver Giant Groep

Klaver Giant Groep door de jaren heen

Giant Security is onderdeel van Klaver Giant Groep en opgericht in 2001. Maar de roots van het bedrijf starten bij Klaver Technisch Bedrijf B.V. wat in 1923 is opgericht. Het bedrijf heeft zich in bijna 100 jaar ontwikkeld van winkel aan huis tot acht gespecialiseerde bedrijven. Samen zijn wij de Klaver Giant Groep!

Greep uit onze certificeringen en partners

De bevestiging van onze focus op duurzaamheid, kwaliteit, veiligheid en de aandacht voor het milieu en de leefomgeving

 

Maatschappelijk Verantwoord

Investeren in duurzaamheid

Al sinds 1923 is Klaver Giant Groep een partij die binnen de regio West-Friesland een belangrijke maatschappelijke rol speelt. Dit doen wij met uiteenlopende zaken als werkgelegenheid, het ondersteunen van maatschappelijke projecten en het sponsoren van regionale (sport)verenigingen.

Klaver Giant Groep wil een betrouwbare en degelijke partner voor haar klanten en een solide en stabiele factor binnen haar directe leefgemeenschap zijn. Continue aandacht voor de lange termijnrelatie en kwalitatieve en duurzame producten en diensten zijn daarbij de uitgangspunten waar de Klaver Giant Groep haar opdrachtgevers mee van dienst wil zijn.

CONTACT OPNEMEN